Bureau Coaching Hoger Onderwijs

Individuele coaching

"Hoe kijk ik terug op de sessies? Heel positief! Ik heb het de eerste keren als spannend ervaren en moeilijk. Ik vond het vooral moeilijk om over mezelf te praten en eerlijk/ongenuanceerd te zijn over hoe ik naar bepaalde situaties en mensen kijk. Ik ben geëvolueerd van iemand die geleefd werd en vooral anderen blij maakte naar iemand die leeft en eindelijk zelf blij in de spiegel kan kijken."

"De sessies heb ik heel persoonlijk en positief ervaren. Ik voelde me veilig om alles te bespreken wat mij hindert om bij mezelf te komen. De manier waarop de gesprekken verliepen heb ik als heel prettig ervaren doordat ik voelde dat Cornelia zich helemaal aansloot bij mij zonder oordeel. En dat voelde heel goed en creëerde voor mij een sfeer waarin ik mij vrij kon uiten."

Didactische training

"Cornelia is een heel goede trainer. Ze heeft veel aandacht voor ieders onderwijservaringen en problemen. Daardoor sluit de cursus heel goed aan bij mijn eigen ervaringen."

"She definitely practices what she preaches. The sessions were well-structured and we also had enough time to engage in discussions & test the required knowledge on our own teaching materials. The trainer was there to guide us and provide us with invaluable insight - great job."

Cursus Meditatietechnieken

"Ik heb in deze cursus geleerd dat meditatie een goed hulpmiddel is om meer tot je innerlijke zelf te komen. Dat er verschillende manieren van mediteren zijn, waaruit je een keuze kunt maken die het best bij je past of bij het moment past. De verschillende oefeningen om te ontspannen, die vaak simpel en effectief zijn om bij jezelf te komen en rust te vinden, helpen mij dagelijks."

"Cornelia geeft me ruimte en vertrouwen om dingen te doen die nieuw en 'eng' zijn. Hoe vreemd voor mij de opdracht ook was, ik heb me er altijd aan over kunnen geven. 'Ik ga het beleven', in het gevoel dat Cornelia er was: zorgvuldig en open."

"Ik vond Cornelia een prettige, rustige trainer die mij heeft geïnspireerd om dieper op zoek te gaan naar mijn kern. Ze nam goed de tijd om te kijken wat er gebeurde met de cursisten en dit ook te bespreken."

foto Cornelia de Haan