Bureau Coaching Hoger Onderwijs

Intervisie voor coaches

Coachen is een vak waarbij je zelf het instrument bent. Het is dan ook belangrijk te blijven reflecteren op je aanpak, of je nu een eigen praktijk hebt als coach of je coachende vaardigheden op een andere manier inzet. Om die reden bied ik intervisie aan voor coaches.
Als je behoefte hebt aan individuele intervisie, dan ben je van harte welkom voor één of meerdere individuele coachgesprekken. Daarnaast bied ik een aantal avonden aan waarop ik groepsintervisie begeleid. Tijdens deze avonden kun je je eigen casus of coachvraag inbrengen én je eigen coachvaardigheden inzetten voor coaching van je groepsgenoten. Van mij kun je professionele feedback op je casus, je coachvaardigheden en het groepsproces verwachten.
Groepsintervisie is een leuke manier om andere coaches te ontmoeten of je eigen intervisiegroep nieuw leven in te blazen. Heb je belangstelling? Ik hoor het graag. Hieronder vind je alle praktische informatie.


Individuele intervisie

Kosten: € 90,00 per uur (particulier) of € 125,00 per uur (zakelijk)
Lengte gesprek: circa anderhalf uur
Locatie: Nieuwstraat 8A in Leiden
Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een gesprek.

Groepsintervisie

Kosten: € 90,00 per deelnemer per avond
Aantal deelnemers: minimaal 3, maximaal 5
Locatie: Nieuwstraat 8A in Leiden of op locatie
Tijdstip: 19.30-22.30 uur
Data: op aanvraag

Wil je meer weten, een afspraak maken of je al dan niet met met je eigen intervisiegroep opgeven voor een intervisieavond, neem dan contact met me op via 06 1475 1514 of cdehaan@coachinghogeronderwijs.nl.

foto Cornelia de Haan