Bureau Coaching Hoger Onderwijs

Wil je als docent je deelnemers activeren?
Wil je als begeleider je student meer de regie geven?
Leid je medewerkers intern op en wil je je verder professionaliseren?
Ben je coach en kun je feedback op je aanpak gebruiken?
Zoek je persoonlijke reflectie binnen of buiten je werk?

Voor deze en andere vragen kun je bij Bureau Coaching Hoger Onderwijs terecht.

Als ervaren coach en trainer ga ik graag met je aan de slag. Ik verzorg didactische trainingen voor beginnende en ervaren docenten, afgestemd op de wensen van de opleiding en de deelnemers. Mijn trainingen - in het Nederlands of het Engels - zijn activerend en interactief. Ze kunnen gaan over het ontwerpen, uitvoeren en toetsen van onderwijs, maar ook over het individueel begeleiden van studenten.

Of zoek je didactisch advies op maat, teamcoaching of intervisie? Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een traject op maat. Ook coaches die willen reflecteren op hun aanpak zijn van harte welkom.

Loop je ergens vast in je leven en wil je daar iets aan veranderen, dan kun je ook voor persoonlijke coaching bij mij terecht. Ik zie het telkens als uitdaging om samen met de ander op zoek te gaan naar waar de spanning zit tussen wat iemand zegt en doet en wat iemand werkelijk wil. Door die spanning bespreekbaar te maken, krijg je inzicht in je eigen patronen en kun je keuzes maken die werkelijk bij je passen.

Cornelia de Haan

foto Cornelia de Haan